Hvad ligger der egentlig i et navn?


Ret meget, mener vi i Villa Collection Denmark. Gennem årtier har Villa Collection Denmark stået for trend-drevne interiør-kollektioner til det moderne hjem - og selvom du vil opleve vores brand-identitet ændre sig og stå meget skarpere fra AW17, er vore kerneværdier stadig de samme.


 

Villa Collection Denmark

Dansk hygge


I Villa Collection Denmark er vi således dedikerede til at udvælge, fortolke og præsentere det ultimative sortiment af nutidig boligindretning. Med udgangspunkt i den verdensberømte danske hygge, ser vi os selv som ambassadører for skandinavisk stil med en international kant.


 

Villa Collection Denmark

Passion fra hjertet


Vi mener, det skal være let og tilgængeligt at følge trends og opgradere hvert rum i hjemmet, uden at gå på kompromis med de detaljer og materialer, man finder i kvalitetsprodukter. Derfor er vi store tilhængere af håndværk, da håndlavede ting er skabt med passion og et udtryk for stil, der kommer direkte fra hjertet.


 

Villa Collection

Udvidet sortiment


Kollektionen dækker interiør, lys, borddækning, badeværelses tilbehør og sæsonvarer i en designstil, der spænder fra Industrial Chic til Nordic Heritage. Villa Collection Denmark logoet er brandets ansigt udadtil, og udtrykker hvem vi er med en stærk, grafisk identitet der strammer villa-symbolet op, alt imens det stadig rummer den bløde komfort og hygge, der for altid vil være at finde i vores DNA.


 

Villa Collection

keyboard_arrow_up
Loading...