Velkommen til Villa Collection Denmark


Med kærlighed og fascination for den nordiske stil, præsenterer Villa Collection Denmark et kreativt, feminint og smukt nordisk interiørunivers, bestående af egne designs samt håndplukkede elementer - alt sammen med udgangspunkt i trenduniverserne Confluence og Nordic Victorian, smukt forankret i de nordiske traditioner.


 

Villa Collection Denmark


Dansk hygge


I Villa Collection Denmark er vi således dedikerede til at udvælge, fortolke og præsentere det ultimative sortiment af nutidig boligindretning. Med udgangspunkt i den verdensberømte danske hygge, ser vi os selv som ambassadører for skandinavisk stil med en international kant.


 

Villa Collection Denmark


Passion fra hjertet


Vi mener, det skal være let og tilgængeligt at følge trends og opgradere hvert rum i hjemmet, uden at gå på kompromis med de detaljer og materialer, man finder i kvalitetsprodukter. Derfor er vi store tilhængere af håndværk, da håndlavede ting er skabt med passion og et udtryk for stil, der kommer direkte fra hjertet.


 

Villa Collection


Udvidet sortiment


Kollektionen dækker interiør, lys, borddækning, badeværelses tilbehør og sæsonvarer i en designstil, der spænder fra Industrial Chic til Nordic Heritage. Villa Collection Denmark logoet er brandets ansigt udadtil, og udtrykker hvem vi er med en stærk, grafisk identitet der strammer villa-symbolet op, alt imens det stadig rummer den bløde komfort og hygge, der for altid vil være at finde i vores DNA.


 

Villa Collection


keyboard_arrow_up
Loading...